15. října 2012

30 Day Book Challenge- Day 03

Tato challenge (nebo také meme), kterou vymyslela Kacennnka z blogu Kacennnka's library, se přidává každý den po dobu 30- ti dnů. Zveřejňují se příspěvky na daná témata, která můžete najít zde.

Day- 03
Kniha, která tě rozesměje

kniha: Holčičí tajnosti
autor: Cathy Hopkins
série: příběhy Izzie, Nesty a Lucy
díl: nezávazný s ostatními díly

anotace: Jak nelehký je úděl školních premiantek, povzdechne si nejednou Theresa, hrdinka volného pokračování řady knih o trojici kamarádek Lucy, Izzie a Nestě. Její nejlepší kamarádka se odstěhovala, milovaný bratr odjel do Indie, navíc je nespokojená sama se sebou, a co je nejhorší – v přítomnosti hezkých kluků ze sebe nevypraví nic než nesrozumitelnou hatmatilku. Ještě že je tady naše známé trio, které si ji vezme do parády. A pak se začnou dít věci…

Proč: Holčičí tajnosti jsou vlastně pro mladší čtenářky a já samotná jsem ji četla tak ve čtvrté třídě. Před rokem jsem ji ale znovu vzala do ruky, a nestačila se divit jak je v tom příběhu všechno tak.. jednoduchý a začala jsem mít ironický smích. Děj je úplně průhledný a od začátku celkem jasný, ale proč se nezasmát na dívčím malém románku z dílny Cathy Hopkins? 

odkazy: 

2 komentáře:

  1. Tuto knihu jsem dříve četla :) ... Snad všechny knihy od této spisovatelky jsem přečetla :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každičký komentář!