20. října 2012

NOVINKY na blogu

Všechny zdravím!
Jak se máte? U mě je momentálně vše v pohodě, až na nějaké výjimky... V tomto měsíci, nebo době co trvala mezi předchozím článkem o mých blábolech,  se událo docela dost věcí. Začala jsem číst knihu Pouští a pralesem od Henryka Sienkiewicze, kterou se zkouším číst už po čtvrté. U některých knih prostě nevydržím dlouho a musím je odložit na delší dobu, jenže potom si nepamatuji děj, takže musím začít číst úplně od začátku. A tato kniha je toho příkladem. Tímto vzniká problém- nemůžu psát recenze. Nebo spíš nemůžu udělat recenzi na žádnou knihu, protože nemám jinou nově přečtenou. Já se z toho už nějak vyhrabu. (:D)

Nově je tady na blogu filmová recenze. Filmy a různé tipy nebo mé názory na konkrétní film budu přispívat když objevím nějaký zajímavý film, na který se buď podívám nebo mě jednoduše zaujme. Jako další novinkou bylo, že jsem se přidala do 30 Day Book Challenge od Kacennnky. Takže tady uvidíte každý den jeden příspěvek z této výzvy po dobu 30-ti dnů. Také jsem do postranního panelu přidala sloupeček obrázků a odkazů různých soutěží, kterých se účasním.

Musím se pochválit, že mám tento měsíc nejvíc příspěvků od mého začátku blogování a to ještě měsíc nekončí. Už jsem nejspíš přišla na to jak školu, kroužky a volný čas zkombinovat dohromady. (:D I'm happy) Ale co mě těší ještě víc jsou Vaše komentáře. Opravdu velice mě potěší, když tady nějaký vidím a mám z toho vánoce- moc děkuju za dárek! (:D) Podobně na tom jsem když mám nového "pravidelného čtenáře"- úplně to zbožňuju. 

V příštích článcích můžete čekat nové projekty z jiných blogů, kterých jsem se zapojila a které mě velice zaujali- nechce se překvapit. (:P) Z filmů Vám dám vědět o pár novinkách a taky o jednom filmu, který zná opravdu hodně lidí ale mně to nedá a musím ho sem dát. Také se tady objeví výzva "Knihy v mých myšlenkách" z dílny Abyss a recenze na knihu Pouští a pralesem a Váhání, které s chystám číst. 

P.S. Už Vás někdy někdo večer za husté mlhy sledoval? U nás doma se dějí vážně podivné věci... 

odkazy:
obrázky

3 komentáře:

  1. Už jsem nejspíš přišla na to jak školu, kroužky a volný čas zkombinovat dohromady. >>> Nechceš mi dať tipy? Tento mesiac mám najmenej príspevkov, lebo škola mi zaberá strašne veľa času.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, tak to bude asi těžké... Já chodím na blog kdykoli to jde- vždy když mám nějaké volno třeba jen pět minut. Vždy si něco napíšu a pak už zase letím... Zapojila jsem se také do challenge takže je zde více příspěvků...

      Vymazat
  2. Tu knížku Pouští a pralesem jsem si půjčila z knihovny, jelikož si mě autor totálně získal románem Quo Vadis. Už se těším až začnu číst.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každičký komentář!