8. října 2012

KPO: Sirotčinec


Knihy podzimních očí

Je takové menší meme, které přidávám na blog při čtení knížky. 
A čem tedy konkrétně píšu? Svoje pocity z dané situace, stěžuju si na hlavní postavy a jejich osud. A nejvíc ze všeho mě baví plácat jedno přes druhé a nikdy nezastavit proud myšlenek.

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
- Ransom Riggs


začátek knihy: Nedočkavost, zvědavost, co mě asi čeká? Jak lahodné vyprávění to. Minulost v přítomnosti, předtím a potom... Opravdu  podivné obrázky- doufám, že se mi o nich nebude zdát. Přesto se jich bojím. Vysvětlení k nim mě fascinuje i děsí. Mé oči dychtí po další stránce... kapitole..

Nemůžu přestat číst, je to jako droga, kterou máte dočasně, a která po několika minutách vyprchá, když ji přestanete brát, ale nechá ve vás rýhu, a nutí vás k zamyšlení.
Tak to mě dostalo! Fakt vtipný v tak nečekanou chvíli! (:D)
Vše se tak odkrývá, a ukazuje, plyne jako voda v řece. Páni, to je fakticky dokonalé.
střed knihy: Tak milé, vše přešlo z hrůzostrašného na obyčejnou lásku a v klid. Každopádně mám z těch dětí pořád špatný pocit. Jen čekám, kdy se všechno sesmolí, zničí a ty děti umřou, nebo kdy paní Peregrinová začne být OPRAVDU zlá. Něco tají. Něco co se mi líbit nebude.
Líbání, líbání, líbání... Jak.. romantické. Žere podivný?! Jejda. Fuj, to je nechutný.
konec knihy: Jak tragické (:D), ale vážně mám místy docela strach... Jedinou otázkou je, jak to asi spisovatel vymyslel s koncem. Už se strašně těším. Zrovna teď kdybych byla v tom příběhu, tak bych určitě umřela strachy. Jsem ale strašně nedočkavá. Krev mi tuhle v žilách. Vše získává tragickou atmosféru. Bože, jak to asi dopadne??

Jdu si číst Adios!


1 komentář:

  1. Haha :DD Dobrý no :D škoda že nemám blog, jinak bych se určitě přidal ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každičký komentář!