31. ledna 2013

Představ se!- Barvy mého života

Toto meme vymyslela Erný.

Já ostuda dnes přináším meme/projekt od Erný, který je plánovaný na středu. Téma se jmenuje "Barvy mého života".

°°°°°°

Tumblr_mgzr12fxsy1qafoaco4_500_large
První co mě napadne, když se řekne třeba jaká je moje oblíbená barva, je oranžová. Nevím proč mám k ní takový vztah ale nemůžu ji někde nemít. Přijde mi tak přirozená. Možná si představujete takovou tu klasicky oranžovou ale já mám ráda takovou vybledlou až broskvovou. Doma jsme vždy měli všechny zdi v různých odstínech oranžové a momentálně mám jednu polovinu pokoje této barvy. Jinak chtěla bych si zabarvit vlasy na zrzavou až rudou barvu, která by postupně procházela do mých světle hnědých vlasů. No, to jsem zvědavá jak budu vypadat. :D

Oranžová se mi také pojí se západem a i východem slunce. Miluju to hraní barev v létě, když slunce zapadá a vy sedíte v trávě a přemýšlíte, co udělat se svým životem. Teda jen občas. Někdy si třeba říkám, co asi bude při východu, kdy se slunce zase vrátí. Najde vůbec cestu zpět?

Druhá polovina mého pokoje je žlutá. Tuto barvu mám celkem ráda a podle čínské medicíny mi doplňuje energii ale přijde mi moc... světlá, nezáživná. Nevím. Ale když je to nějaký tmavší odstín, tak si ji klidně nechám dát na tričko. Každopádně tu druhou polovinu pokoje chci nechat přemalovat na zelenou. Takovou tmavě travnatou. Velice se mi líbí, když je pokoj takový tmavší a když do něj svítí slunce. 
1511216079_6_etjh_large
Navíc mi taková zelená připomíná hlínu. Možná se budete smát ale když já vstoupím do skleníku s čerstvě zalitou zeminou, jsem v sedmém nebi. Ta vůně hlíny, po které stéká voda do nekonečných hlubin. Nevím, je to taková moje úchylka. Asi. Možná se přestěhuji na zahradu, ale tam to stejně tak nevoní.
Avšak mám ráda všechny barvy a nejradši, když jsou všechny dohromady. Mám ráda barevné oblečení a hlavně plavky. Ne takové blikající barvy ale trochu vybledlé a správně namíchané.

8 komentářů:

  1. S bratom máme oranžovo zelenú izbu :) perfekne to k sebe pasuje, aj keď sa to nezdá :D Hmm keď si tak predstavím západ slnka v lete ach =) už mi to chýba a sedieť si len tak v tielku a teplákoch :) Oranžová je fakt pekná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Lepší pozdě, nežli nikdy! ;D
    Oranžová je příjemná.. miluji červánky ^.^
    Myslím, že vím, co myslíš těmi plavkami. Mám doma jedny takové, co mají od každé barvy trochu. Takové jednoduché i s korálky! ;))

    OdpovědětVymazat
  3. Oranžová je fajn 8) ja nemusím moc zelenú, ale na šatoch ju zvládnem, len neviem, na stenu by som si to nedala 8D
    inak u mňa vála bordová a fialová 8)

    OdpovědětVymazat
  4. Milujem ryšavé (oranžové) vlasy! Škoda, že ich také nemám...

    OdpovědětVymazat
  5. Podľa týh farieb vyzeráš na veľmi veselého a energického človeka. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Energii občas postrádám ale když jsem s přáteli, tak je vždy veselo. :D :)

      Vymazat
  6. wow oranžová je pěkná barva. A ten západ slunce na obrázku, ha jak se tak na něj dívám, mám tu úplné léto. :)Travnatě zelená barva- jo tak tu můžu taky :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každičký komentář!