9. ledna 2013

Představ se!- Moje oblíbená činnost

Toto meme vymyslela Erný. :)

Další skvělý nápad od Erný. Tentokrát budeme představovat namísto knih sebe a -jak už je v názvu napsáno- dnešním tématem jsou oblíbené činnosti.
Je jich docela dost. Jak už asi víte tak velice ráda čtu (jaké překvápko :D) a píšu na blog. Ale co dělám ráda kromě toho, co už víte?

285150_159831940758214_151311154943626_314819_5607171_n_largeBruslím
Bruslení na ledě nebo na kolečkových bruslích. To můžu vždycky. Je to super a můžu si při tom provětrat hlavu a představovat si, že jsem strašně rychlá a dokážu cokoli. Nohy po hodině sice šíleně bolí ale stojí to za ten zážitek.



Tumblr_m4trp7cfew1qieq9mo1_500_largeBěhám
No, běhání obecně nesnáším ale ráda běhám v lese. Je to něco na způsob orientačního běhu (který se mi fakt líbí) ale jsem tam se psem a dělám s ním různý šílený blbosti. Prostě se střemhlav pustím dobředu a nedívám se kde jsem, hlavně že běžím. Taky si mi občas stalo, že jsem se stratila...


Tumblr_mgd20ry0ie1s1ti3to1_500_largeSním
Dá se zo počítat? Ano, jsem takový menší snílek a pořád nad něčím dumám. Je to uklidnující, pokud teda nezaběhnu k trochu trapným vzpomínkám. Ráda přemýšlím o svých snech, co jsem měla v noci a hodně si jich zapisuji.




Tumblr_lzt88bo8ng1r4he6bo1_500_largeVolejbal
Je to prostě ta nej míčová hra. Je tak místy vzrušující, když stojíte a musíte odpálit míč ale nikdy nevíte, jestli to stihnete nebo co všechno se může stát. V minulosti jsem hrála volejbal -teď závodně plavu- a velice mě bavil, tak doufám, že se k němu zas někdy vrátím. :)


Tumblr_lw5owks6pb1qmevz7o1_500_largeČokoláda
Nejlepší chvilky strávené s čokoládou. Kdo ji nemá ráda, není můj člověk. :D Miluju čokoládu a proto tady vzniká činnost- jezení čokolády. Jsem na ni doslova závislá, hlavně když je období zkoušek.

To by bylo asi vše co mě momentálně napadá. Jinak na mě čeká už asi týden recenze na Vražednou pomstu, tak ji tady můžete čekat do pátku.

Mějte se božsky!

9 komentářů:

  1. korčuľovať sa neviem 8(
    na behanie mám zlý zdravotný stav 8(
    snívanie je môj veľký, ale príjemný zlozvyk 8)
    volejbal milujem, ale v škole už telesnú nemám, takže jedine cez leto 8)
    čokoládu zbožňujem 8P

    Veľmi dobrý projekt, aj som uvažovala, že sa zapojím, ale už mám dosť meme nateraz 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Já už na ledě nebruslila ani nepamatuji, ale in-line mám ráda :) Běhat nemohu. Taky ráda sním, ale moje sny v noci jsou vždycky šílené, to kdybych vydala, tak by to byl bestseller fantasy krimi thiller :D A čokoláda mňam! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Bruslení + já = čistá smrt. Na kolečkových jsem párkrát stála, i když jsem moc nepostála..:D A lední? NIkdy!:D
    Běh + já = dvojitá smrt.. A běh v lese = zabití lesními zvířaty, ožrání vlky..:D
    Snění + já = nekonečné hodiny ničeho.
    Volejbal + já = hlava ruka kolem.
    A čokoládu milujeme všichni.. teda až na ty, co na ni mají alergii..;D

    Moc děkuji za zapojení! ;))

    OdpovědětVymazat
  4. všetky bodyokrem volejbalu zdielam :) to behanie po lese je odršku :D korčulovanie je jeden z najdokonalejších pocitv skoro akoby som letela :) a čokoláda proste mňamka :) Jáááj a tie sny a snívanie :) nikdy nekončiaci zážitok :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty toľko športuješ? To je super. Počuj, nechcela by si prísť k nám na telesnú, keď sa podáva a urobiť to za mňa? Lebo volejbal fakt nie je moja silná stránka. A ani stojka na hlave, keď už sme pri tom.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klidně přijdu ale stojce se vyhnu obloukem. Brr hrůza :D

      Vymazat
  6. Máš toho se mno uhodně společného, vlastně všechno z toho. :) Miluju ten pocit ři běhu, proto jsem si asi taky tolik oblíbila Delirium. A bruslení? Neskutečně mě vytáčí, že u nás ještě není led a já musím jezdit na kluziště, miluju bruslení, je to úžasný pocit. :)) Volejbal hraju taky a závodně jsem plavala, dokud jsem toho nemusela nechat kvůli škole. :/ A čokoláda ♥, co víc říct. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak- bydlím před jezerem a jelikož nemrzlo, tak tady pořád teče voda -.-" a nemůžu bruslit- to naštve... Jo no, kvůli škole vynechávám některé tréninky, ale s tím nic nenadělám. :/ Delirium si chci přečíst. :D

      Vymazat
  7. Jeeee! Aj ja milujem ♥ korčuľovanie ♥ . Hlavne to na ľade :) Je to ten najlepší pocit na svete! Tiež by som si vedela predstaviť také behanie v lese, ibaže u nás nie je blízko žiadny les. Vlastne všetko, čo si spomenula mám rada. Čokoláda je moja úplne najväčšia závislosť. Milujem ju ♥ až je to choré :D
    Pekný článok :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každičký komentář!