17. listopadu 2012

30 Day Book Challenge- Day 30

Tato challenge (nebo také meme), kterou vymyslela Kacennnka z blogu Kacennnka's library, se přidává každý den po dobu 30- ti dnů. Zveřejňují se příspěvky na daná témata, která můžete najít zde.

Day- 30
Nejlepší kniha, kterou jsi letos přečetl/a

kniha: Eragon
autor: Christopher Paolini
díl: první ze čtyř

anotace: Jeden chlapec, jeden drak, svět dobrodružství. Fantasy bestseller Eragon z pera patnáctiletého Christophera Paoliniho, který nadchl miliony čtenářů po celém světě. Vypráví příběh chudého farmářského chlapce, který najde v Dračích horách modrý kámen, z něhož se vyklube dračí mládě - Safira. Spolu se vydají na nebezpečnou cestu královstvím ovládaným králem, jehož zlo nezná mezí. Dokáže Eragon naplnit své předurčení a převzít břímě legendárních Dračích jezdců? Osud království možná leží v jeho rukou... První díl tetralogie Odkaz Dračích jezdců.

proč: Knih, které se mi opravdu líbili, bylo hodně. Avšak nepřemýšlela jsem moc dlouho a vybrala Eragona protože tato kniha mě skutečně baví a je to moje úplně první fantasy kniha, kterou jsem přečetla (divné že? :D). Zbožňuju sérii Odkaz dračích Jezdců (dokonce mám i tričko :D) a momentálně se chystám na poslední knihu této série- Inheritance. Můžu Vám tuto sérii jen doporučit.

Tímto mi skončily příspěvky 30 Day Book Challenge. Bylo to super a už se chystám zapojit do Vašich dalších projektů. :)


odkazy:

2 komentáře:

  1. Hmm.. Konečně jsem našla článek na tvém blogu bez komentáře =D.. Na Eragona se chystám, ále nevím, nevím, nějak se mi nechce poslední dobou číst =/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba vyhraješ tu giveaway a číst nebudeš muset! :D

      Vymazat

Děkuji za každičký komentář!