20. března 2013

Představ se!- Kdybych byla...

Toto meme vymyslela Erný.

Dnešní téma je složité. Snad něco vymyslím. :D


Kdybych byla zpěvačkou, tedy měla alespoň nějaký ten hudební talent, tak bych se dostala k těm úžasným krásným zpěvákům a taky hercům, k mým oblíbencům. Každopádně takhle se na mě normálně budou koukat, jako na šílence, který je zbožňuje. Dobrý, co? :D 

Kdybych byla elf, mohla bych žít v jejich světě. Ten svět by byl v lese, všude samé stromy, motýly a kytky... na mítinu by dopadaly sluneční paprsky. Uměla bych střílet z luku, ale ne proto, abych něco zabíjela -elfové jsou mírumilovní-, ale abych se mohla bránit a dodržovat tradici. Chtěla bych splynout s přírodou a naslouchat jí. 

Kdybych byla zrovna teď v Bradavicích, tak bych byla ten nejšťastnější člověk na světě. Pokud by mě někdo naštval, tak bych se mu trošičku pomstila pomocí kouzel. 3:) Neee, jde o to, že bych byla tam, že bych uměla kouzlit a viděla všechny ty pohyblivé schody a velkou síň a draky a... došel mi dech.


Kdybych byla na měsíci, tak bych nejspíše nepsala tento článek a dívala se na vás, jako na pevninu a vodu.

Kdybych byla vzduch, rozvířila bych život na zemi k nepoznání.
Kdybych byla voda, vtáhla bych vás do sebe.
Kdybych byla oko, dívala bych se na vás jako voda i oheň.

Je toho hodně, o čem by se dalo psát... Co vás napadne, když se řekne "Kdybych byla....?"- představíte si sebe na nějakém místě, nebo jako nějakou knižní postavu? :)

3 komentáře:

  1. so speváčkou a Rokfortom súhlasím, hoci teraz, keď sa zrazu znova všade objavuje (alebo len ja som ho začala opäť veľa naliezať?) mám chuť tam ísť ešte viac. jak to, že môj list doteraz neprišiel? :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každičký komentář!