4. května 2014

Spřízněné duše?

Už se vám někdy stalo, že jste potkali někoho, kdo je úplně stejný jako vy?

Halle BerryJe to někdo jako vaše dvojče, které chápe všechny vaše problémy ale žije na absolutně jiném místě. A vy jste na něj jen náhodou narazili v obchodě a náhodou vám upadl kečup.

Náhoda nebo osud?

Říká se, že jsme všichni propojení navzájem. Žijeme svoje životy znovu a znovu. Učíme se chápat. V každém životě potkáváme stejné ale i nové duše. 

Není zvláštní, že někteří lidé vás k sobě přitahují a ani nevíte z jakého důvodu to je? Není zvláštní, že máte jizvu na čele, o které nic nevíte? 

Já věřím v minulé a budoucí životy. To co dělám dneska, jsem si možná vydobyla v minulém životě a možná jsem také hodně záležitostí pokazila. Jsou věci, které nechápu... nejspíše je ještě dlouho chápat nebudu. Nejspíše ani tak nechápu tomuhle všemu. To je ale v pořádku. 

"Naše životy nepatří nám. Od dělohy k hrobce jsme spojeni s ostatními s minulostí a přítomností. Každým naším zločinem 
a každou laskavostí tvoříme svou budoucnost."
Atlas mraků

Jaký je váš názor na tuto tématiku? 

2 komentáře:

  1. zajimave zamysleni :) na spriznene duse verim, ale potkat nekoho, kdo bude uplne stejny jako ja, asi se docela leknu :-D

    roo.rachel.1987@gmail.com
    SOUTĚŽ O ODZNÁČKY A KNÍŽKU
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2014/04/velka-knizko-placickova-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  2. Hodně zajímavý článek na zamyšlení... Já jsem nikoho takto podobného mně ještě nikdy nepotkala, ale taky bych se docela lekla, kdyby se mi to stalo...

    Opravdu nevím, jestli tomu mám věřit nebo ne. Občas mám takový divný pocit, jako kdybych viděla něco mnoho let předtím, než jsem se narodila, ale přesto jsem to neviděla. je to vážně zvláštní :)

    Mirim¨ě (Karolína Kahounová)
    karolina-kahounova.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každičký komentář!