13. února 2014

MINI RECENZE | Nadpozemská

°°Vidím tě ve svých snech°°

autor: Cynthia Handová
vydalo: COOBOO
v roce: 2012
celkem: 360 stran
série: Nadpozemská #1
originál: Unearthly


anotace: Zjistit, že jste částečně anděl, není zrovna běžná rutina ani procházka růžovým sadem, zvlášť když víte, že máte naplnit na Zemi poslání, že máte úkol, který byl svěřen jedině a právě vám, ale nikdo vám neřekne, jaký ten úkol přesně je. Nicméně Clara, hlavní hrdinka trilogie Nadpozemská, se s tím statečně pere. Dokonce se snaží zjistit, kdo je ten pohledný kluk, kterého vídá ve svých snech a který zjevně nějak patří k jejímu poslání. Má ho zachránit? Je tohle smyslem jejího života?



Untitled
Nadpozemská nepřekvapí už snad nikoho. Zná jí každičký čtenář, každý už na ní četl strašně moc recenzí a je všeobecně známo, že tahle knížka si získala mnoho čtenářských srdcí.


No more than a broken angel.Mně osobně už lezou krkem všechny ty love story a dramatické milostné trojúhelníky. Proto jsem se vážně obávala toho, že Nadpozemská pro mě bude zase nudná odrhovačka. Okej, znovu musím tvrdit, že se tak nestalo.

Záleží v jakém čase tuhle knížku čtete. Já jsem měla náladu na něco romantického ale ne zbytečně sladkého. Valáá- všechno z knihy mě absolutně dostalo a jak už se to říká "stránky jsem úplně hltala".

❤️Vztahy hlavní hrdinky mi nepřišli vůbec kýčovité, kupodivu. Nebo alespoň na začátku. V příběhu byli dva dokonalí kluci s předurčením zamilovat se do Clary. Koho si ale vybrat? Kovboje nebo nejvíc sexy kluka ze školy? No Clara to zmákla naprosto špičkově a tak nějak jednoduše opravdově. 

Hug me..Knížka končila otevřeně, co nebylo nečekané. Líbil se mi i závěr, o kterém jsem si myslela, že ho budu znát nazpaměť ale autorka mě obalamutila. :D Prostě božské!

°°°
Nadpozemská byla vážně andělská. Cítila jsem se díky ní zamilovaně, což je vážně hezký plus. Víte jak to myslím. :D Krásný příběh, komplikované i jednoduché vztahy, zápletka, pokračování... Knížce dávám 5 hvězdiček z 5-ti! Co říkáte na tuto knížku vy? Četli jste i pokračování? :)


moje hodnocení:

2 komentáře:

  1. Na knižku čítam samé pochválne recenzie :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle knížku si chci už dlouho přečíst! Teď se na ni díky tvé recenzi těším ještě víc :))!!

    Mirimë (Karolína K. 44) z
    karolina-kahounova.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každičký komentář!