15. ledna 2014

Milý deníčku | Čtení filmů...?

Ed Sheeran <3-dneska po sto letech zase padaly ty bílé věci sněžilo. Nechci si stěžovat, ale vážně bych brala ty krásné sluneční dny, kdy si na sebe vezmu jen triko a kraťasy. Na druhou stranu- někdy se ty šály a čepice nosit musí.

DrawingZase jsem upadla do světa filmů. Každý den jeden film. Opravdu obdivuji Amandu Seyfried. Hraje ve skvělých filmech... Teda až na nějaké ty perličkové. Vyměřený čas, Dopisy pro Julii, Milý Johne. Tak různé ale přitom mě chytly za vlasy. Počkat... Za vlasy? No prostě se na ně můžu koukat pořád dokola.

Každopádně se mi vážně nechce číst Prožila jsem něco neuvěřitelného. Byl to dárek k vánocům. Nikdo se nikdy netrefí a knížky si musím vybírat sama. Osud vybíravých knihomolů. 

FitspoPo tom, co jsem přečetla Čas mezi námi, běhám. Ve filmech a knížkách to je něco jako pročistění hlavy. Myšlení na svůj život. Někteří dokonce říkají, že relaxace. Já říkám, že myslím jen na to, jak mě bolí strašně nohy a kdy už konečně budu zase doma. Jo a abych nezapomněla na poslední myšlenku, kterou vždycky mám ale stejně na ni pak zapomenu- Už víckrát ne! Další den se všechno zase opakuje.

S pozdravem

7 komentářů:

  1. U nás dneska naštěstí nesněžilo. Milý Johne a Dopisy od Julie mám hrozně ráda. :) Čas mezi námi bych si taky chtěla přečíst.

    OdpovědětVymazat
  2. :D To s tím běháním mě pobavilo, já u běhu vždy myslím na to, jak u toho ostatní lidé zvládají dýchat :D

    OdpovědětVymazat
  3. S tým behom to mám podobne. :D Vraj odreagovanie a relax.. pff ťažko! U mňa je to vždycky o tom, ako ma boli nohy a som zadychčaná. A ak aj chcem ísť niekedy behať (celý deň sa na to (ako keby) teším), tesne pred, si uvedomím všetky pre a proti a nejdem. :D Ale našla som čaro v behaní na pásoch. To sa ešte dá, ale to "po krajinke", to vážne nemusím.. :D Škoda, že k tomu pásu sa dostanem tak raz za mesiac.. :( :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme na tom stejně! Na pásech jsem ještě nikdy neběhala, ale když nad tím teď přemýšlím, tak by to nemuselo být špatné. Dík za tip! :D

      Vymazat
  4. Včera jsem byla na Zlodějce knih, a právě ji hltám v knižní podobě..takže vím :) pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vidíš na Vyměřený čas se chci už dlouho podívat! A běhání mám taky pořád v plánu, ale za tmy se mi nechce a nemám co na sebe, prostě výmluvy :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každičký komentář!