19. dubna 2013

Team Ian?!

Znáte knihu nebo film Hostitel? Jestli ne, tak asi nebudete vůbec vědět, o čem tady plácám nesmysly. 


Tenhle obrázek mě úplně dostal.
Tak a teď se přiznejte, koho máte radši? Jareda nebo Iana? :'D
Já Iana. Nevím kvůli čemu. Jared je úplně úžasný a jednoduše super. Ale... mám takovou teorii, která se zárukou platí na mě.

Knížka je psaná z pohledu Wandy -Poutnice, Duše, Mimozemšťanky-, takže poznáváme JEJÍ pocity a touhy. Jenže je to složitější, protože její pocity se míchají s Melaninými, a proto začíná milovat toho, koho miluje Mel, tedy Jareda. V této chvíli se tedy Wanda (a já jakožto čtenář se do ní vžívám) musí smířit s tím, že ho tak trochu miluje, ale vlastně ho nezná, ale zná. 

Seznamuje se s ním, nebo spíše naopak, ale je to zamotané... Jared ji nenávidí (takže nenávidí mě). On miluje Mel, miluje ji tak strašně moc, že kvůli ní udělá cokoli. A proto ho nesmím mít ráda, tak jako ona. Proto jsem team Ian. Jared miluje Melanie, ne Wandu (mě). A já si jednoduše nemůžu představit, že jsem Mel, že to do mě je zamilovaný Jared. Možná kdyby byl příběh z pohledu Melanie a ona by nebyla v tak... divné situaci, jako, že ji ovládla duše, tak bych si to uměla dovolit, nebo jak tomu chcete říkat.

Okej, souhlasím, je to divný jak něco, ale napsala jsem to nejlíp, jak jsem uměla a přitom doufám, že jste to trochu pochopili, jak jsem to myslela. Jde jen o to, že jsem se docela dost vžila do hlavní postavy... nebo spíše do jedné z nich a zvala jsem to tak, jako kdyby to byla skutečnost, ale zároveň nebyla. Jared a Mel se k sobě perfektně hodí, ale já nejsem Melanie... Wanda není, takže já taky ne.

Jsem trochu pomatená. :D Myslím, že si jdu dočíst Hostitele a vy se mějte krásně!! :)


10 komentářů:

  1. Hostitele mám doma a nehorázně se těším, až ho budu číst! :D Ale až potom se podívám na film, to by mi úplně prozradilo všechno z knížky, i když knížkám se filmy nevyrovnají :3.. :D Grr, abych ji už četla, jsem totálně natěšená! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem bohužel nejdřív viděla film, ale knížku si stejně hodně užívám, protože je hodně jiná, než film. :D Jsen zvědavá, co na něj budeš říkat! :)

      Vymazat
    2. Já jsem taky zvědavá .. :) To je dobře, že je knížka trochu jiná, to by jsme se pak museli všichni nudit, že?! :D Na Hostitele jsem slyšela -četla- samé kladné recenze, takže bomba! :D Teď jsem začala číst Annu krví oděnou .. :D To je něco, mám taky strach číst dál, nechci z toho mít noční můry :DD..

      Vymazat
    3. Na Annu zrovna chystám recenzi! :D Neboj, není to tak strašidelný :D

      Vymazat
  2. Tak to já to mám mnohem jednodušší. Jared je prostě šilený idiot. :D I když v podání Maxe Ironse bylo hodně těžký ho nesnášet. Ono to vlastně ani nešlo. :D Nicméně knižní Jared je prostě idiot. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna jsem se dostala k jedné části, kde se choval naprosto... omg no jednoduše trapně :D taaakže, když dočtu knihu, tak na tom budeme nejspíš stejně :D :D

      Vymazat
  3. Takže film jsi viděla? :) Já se chystám jít někdy příští týden, ale knížku jsem nečetla.. Hanba mi!! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hned jak jsem dokoukala film, běžela jsem do knihkupectví a knihu koupila. :D Je lepší, než film, ale ten je taky dobrý. Jsem zvědavá, co na něj budeš říkat. :) A pak si určitě přečti knihu!! :D

      Vymazat
  4. Na Hostitela sa chystám. Vyzerá zaujímavo. Hlavne na tých obrázkoch. :P

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každičký komentář!