28. února 2013

It's time for YouTube (part.1)


Už před delším časem jsem přemýšlela jaké meme bych mohla zavést na svém blogu a jelikož vám velice ráda ukazuji různé písničky a videa, rozhodla jsem se, že sem hodím něco, co by se nějak jmenovalo a jednoduše by se dalo někam zařadit. Řekla bych, že už určitě někdo na blogu něco podobného má-> těmto lidem se omlouvám, ale nenapadlo mě nic originálnějšího.

Co se tady vlastně bude dít? Půjde o to, ukázat na svém blogu videa, která sledujete na YouTube. Je jedno jestli jsou to písničky nebo manuály jak jet do vesmíru. Záleží jen na tom, jestli vás něčím zaujala a chtěli byste je někomu ukázat a podělit se o hezké věci. (Pozn. nemusí to být jen milé a krásné :D) Možná tím někoho inspirujete, nebo k něčemu dokopete. Může se také stát, že si někdo najde svoji novou hudební skupinu atd.atd.atd.
Je úplně jedno, kdy se meme publikuje. :)
Nepočítám, že by jste se zapojili (po internetu koluje tolik meme, že mi na to nestačí prsty), ale doufám, že se vám alespoň moje články tady na blogu budou zamlouvat. :)


Dnes vám chci ukázat jednu dívku jménem Emma Pickles, která si sama doma dělá různé masky z make-upu. Velice ji obdivuji. Já bych nikdy nedokázala udělat takové věci jako ona před kamerou s pár věcmi. Řekla bych, že má talent a hlavně hodně sledovatelů. Z fleku by mohla dělat filmového maskéra. Má můj obdiv. Momentálně nevím, co dělá ale viděla jsem video, kde si ji někdo všiml (ze světových maskérů nebo tak podobně) a řekla bych, že se svému koníčku věnuje více, než předtím. Ale nevím, co je na tom pravdy... :) 









14 komentářů:

  1. Videá s touto babou sú úžasné. Ináč dobrý nápad ukazovať videá, ktoré máš rada, zatiaľ som to nevidela na žiadnom blogu :)

    OdpovědětVymazat
  2. "Nepočítám, že by jste se zapojili.." Héj! Jako zajistéé, že se zapojím! ->Pokud teda můžu? =D .. Myslím že super nápad a přišel mi zrovna vhod.. Na blogu poslední dobou meme tak nějak nestíhám, ále tohle mi přišlo právě vhod.. Tak co, můžu se zapojíít? :D

    OdpovědětVymazat
  3. asi se zapojím taky :) ten nápad je úžasý!! :))
    a ta holka, wow!! Moc ji obdivuji, já si nedokáži ani ty oči pořádně namalovat!!

    OdpovědětVymazat
  4. super nápad :) zapájam sa! :))
    tu prvý článoček :) ~> http://madbooksworld.blogspot.sk/2013/12/its-time-for-youtube-1.html

    OdpovědětVymazat
  5. Zapojím se :) Ten nápad se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každičký komentář!