31. prosince 2012

2012- 2013

Celá blogosféra se hemží články o nadcházejícím novém roce. Tady samozřejmě nemůže chybět a proto tohle píšu...

Můj první rok ve světě blogů a knih. Ano, ano za chvíli to bude rok co tento blog vznikl. Byl to rok, kdy jsem se všechno učila. Jak přidat článek (:'D), jak udělat tohle a tamhleto a nakonec jsem vytvořila to, co tady vidíte. Blog prošel opravdu hodně změnami a já počítám, že jich ještě hodně přijde a už se velice těším na zrealizování nových funkcí a všelijakých jiných věciček.

Jste to, co čtete... jak mě to vůbec napadlo? Jednoho šťastného dne, kdy nejspíš svítilo slunce (jak už to v šťastných dnech chodívá) se jedna dívka velice nudila. Dočetla totiž poslední díl Harryho Pottera a nevěděla co mám dělat. Chtěla o této knize psát a psát... Slyšet názory a tak nějak se podělit o svůj názor a uschovat informace v podobě příspěvku. A tak se rozhodla, že si zkusí udělat blog. Takový blog však musí mít nějaký pořádný název, který bude třeba vtipný, zajímavý nebo k zamyšlení. Co třeba "Jste to, co čtete"? Je to jako "Jste to, co jíte". A bylo. První článek, druhý, třetí, čtvrtý... až sto-šedesátý. Recenze, život, soutěž (!!!), novinky, filmy...

Tak to bylo něco k tomu. :D Jelikož podivnou náladu -asi od té doby, co jsem četla Hunger games- tak vám sem budu psát různé psychopatické věci. :D Ne, radši ne.

Zvláštní odstavec patří mým následovatelům na blogu. Moc, moc, moc díky za vaše komentáře a vzkazíky! Opravdu mám velikou, ohromnou, obrovskou radost, že sem pravidelně chodíte a zanecháváte po sobě komentáře. Skutečně jste úžasní a jen tak mezi námi- máte dokonalé blogy.


Takže doufám, že se vám v příštím roce bude dařit a uskutečníte své sny. Přeji vám, aby jste měli poličku přecpanou knihami a hodně úspěchů. Hlavně nezapomeňte, že Jste to, co čtete! ať už to znamená cokoli...

7 komentářů:

  1. Krásně napsaný článek. :) Hodně štěstí v novém roce. :)) A ještě větší úspěch a jen tak mezi námi - tvůj blog je dokonalý. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Že psychopatické věci :D Super článek a přeji pěkného Silvestra a hodně štěstí do nového roku :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tobě taky! :) No jo, psychopatické věci jsem si radši odpustila. :DDD

      Vymazat
  3. Máš pravdu, celá blogosféra má takýto článok len ja nie. (fňuk) Strašne sa mi ho nechcelo písať. :D Ale tvoj je super! Som sa aj zasmiala a aj som sa prekvapila 160 článkov? dievča, dobré si. :) A dúfam, že sa ti aj v ďalšom roku. :)

    OdpovědětVymazat
  4. ani ja nemám takýto článok 8D strašne veľa ich, možno nejaký súhrna kurát napíšem.
    Šťastný Nový rok 8)

    OdpovědětVymazat
  5. Yeep my jsme to, co čteme.. Takže obludy z jiných světůů :DD << nemohla jsem si to odpustit x))
    To kdybys viděla mě, jak jsem se prala s tím, abych se naučila s blogspotem...:D To bylo ječení..
    Hlavní je, že jsme na všechno přišli, a že se nám daří ;))
    Psychopatické věci beru, aspoň budu ve svém živlu O-O muhehehéé

    Přeji ti krásný Nový rok a zůstaň v blogosféře ještě hódně dlouho ^^

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každičký komentář!