28. září 2012

KNIHY PODZIMNÍCH OČÍ (KPO): Smečka


Knihy podzimních očí

Jak jsem psala v jednom z předchozích příspěvků, rozhodla jsem se udělat si takové moje menší meme, aby to tady nebylo tak opuštěné. O co tedy jde? Budu vlastně psát články v průběhu čtení dané knihy. Zatím jsem to nechala na podzim, ale pokud mě bude bavit psát, určitě v tomto meme budu pokračovat i přes zimu. 
Jak to vlastně bude fungovat? Obávám se, že to fungovat nebude (:D). Půjde mi o to, abych se trochu pobavila a vy také, takže budu psát moje pocity z událostí v příběhu. Plácat jedno přes druhé a hlavně si stěžovat (a naopak) na dané hrdinky, hrdiny a jejich osud. 

Smečka
- Andrea Cremerová

Začátek knihy: Tak fajn, o čem to asi bude? Okej je to o vlčici. Hmm vidí nějakého kluka- to bude asi nějaký vyvolený. No a co, že ho zachraňuje? Je to snad špatně?! 
Zdá se, že se nám tu zase někdo zamiloval v první vteřině (to bych teda taky chtěla zažít). Její krev lečí. Patří do smečky, je dokonce vedoucí, nebo nějaká vůdkyně. 
Je Ren v pohodě, nebo to je úplně strašný klučina? Aha takže, on je ten koho si musí vzít a na Shaye má kašlat jo? Tak to teda neee!! 
Hmm vlastně mi to moc nevadí... Shay mi začíná lézt na nervy. Ren je v pohodě, jen je trochu žárlivý- roztomilý, ne? 
O spisovatelce se píše, že se věnuje násilí, sexu, náboženství... Ach už to chápu (:D).
Pořád řeší minulost, co takhle nějaká akce? Och málem je zabili, a Shay je naprosto v pohodě. Nemám ho ráda. 
Dobře dobře... kniha je plná dost.. jedinečných prvků- autorka je odvážná no...
Střed knihy: No skvělý, Shay se mezi Call a Rena pořád plete. To schytá. Proč to dělá? Ježiš zase se něco stalo s těmi homosexuály. Každopádně Shay jde zase na scénu a s ním i Call. To je trapný... Ať radši tančí s Renem. Je to víc romantický...
Ten Shay musel zničit celý řád věcí, ach jo. Je nějaký důležitý, možná je Call na špatné straně. Nejspíš by bylo všechno v pohodě kdyby Shay nebyl tak zvídavý... Obří pavouk?! Ježiši, samozřejmě všechno zachrání, jak jinak. A mám z toho velké oči- pořád jsem v pohodě (:D). Nee, proč zrovna Shay? Teď kvůli němu zabijou Call. 
Předkonec knihy: Ren je tak super :'). Jeho otec je prasák, no fuj. Tyjo, proč se bojíš Call, když si můžeš sama za to, že jsi šla s tím Shayem?!!
Chudák Ren, o ničem neví, ale zjistí to, musí to zjistit! Je tak úžasný...
No super zatím jí všechno vychází. Aaa Ren to zjistil. Ona mu lže! Je tak... skvělý. 
Fakt nevím jak to Cremerová vymyslela... Jsem zvědavá.. Doufám, že Call zůstane s Renem a ne s Shayem... Ale něco mi říká, že to bude naopak... Já nevím aaa... Dobře dobře, zítra to dočtu... určitě!


Tady jsem zatím skončila, zbývá mi nějak 80 stránek. Doufám, že jste se alespoň trochu pobavili, já určitě, a taky doufám, že si příště přečtete KPO znovu, tady na mém blogu. :) 

Koho máte radši? Rena, nebo Shaye?

Zdroje:

5 komentářů:

  1. u mě o maličko vede Shay :D ale tenhle milostný trojúhelník mi moc nevadí, protože mám svým způsobem ráda i Rena :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dobré meme 8D Bála som sa, že to veľmi naspoileruješ, ale zvládla si to dobre 8) Knihu mám doma, len ešte neprečítanú, tak dúfam, že sa k nej čoskoro dostanem a zistím komu fandím 8P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, bála jsem se, že to dopadne nějka blbě, ale přežila jsem to, a musím říct, že mě to hodně bavilo psát. :DD

      Vymazat
  3. U mě vždycky vedl Ren!! Ále Shay není zase tak hrozný... :D..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, když jsem se dostala na konec knihy, tak jsem si ho celkem oblíbyla a už mi moc něvadí. On mi vlastně ani moc nevadil, jen jsem chtěla aby byla Call s Renem :DD

      Vymazat

Děkuji za každičký komentář!