19. prosince 2016

GIF recenze jsou nutnost

Všechny srdečně zdravím!

   Povím vám, začít psát na blog po dvou/třech letech není vůbec sranda. Je to něco jako uklízet prach z knihovny, na kterou jste už několik let nesáhli- všude pavučiny, prach a fuuu... nesnáším uklízení ... uklízení je super!

  Navíc jsem si změnila název blogu v doméně= další problémy. Řekněme, že teď bude trvat několik století než vše předělám tak, aby to fungovalo. Aleeee, tenhle blog jednoduše (znovu) nemůžu jen tak opustit. Je to něco jako moje životní dílo! A část mě se sem pořád vrací. Místo kam chodím ráda na kafe.

       Dost už plků a mlků o tom jak jsem a nejsem a co budu. Určitě jste už četli nějakou tu gif recenzi, že? Jsou skvělé, i ty nejhorší jsou super.(.. nebo ne?) Pokud je ale někdo umí, tak jimi dokáže vyjádřit lépěji lépe pocit než samotným slovem. Každý pořádný blogger by si ji někdy měl zkusit napsat. Zabere vždycky víc času než tradiční recenze. Někdy se může se stát, že budete hledat obrázky i dvě (ehm nebo čtyři) hodiny a stejně nebudete spokojení. Ale když najdete ten pravý- booom. Je to perfektní. Stojí to za to!!

   Sama jsem napsala dvě gif recenze, které můžete najít TADY a TADY. Jsou jedny z mých nejoblíbenějších článků tady na blogu a kdo je neviděl/nečetl/nepozřel, jakoby mě neznal. Tak šup šup! 


Do komentářů mi napište odkazy na vaše gif recenze. :)



3 komentáře:

  1. GIF recenzi jsem ještě nedělala, díky za tip :)
    Nicméně jak jsi předělala doménu bez změny názvu v něm?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právěže změnila název a ne doménu. Předtím to byla "tajemnaknihovna.blogspot.cz" :) Jenže to mi přišlo takové dost komplikované pro lidi, co by se sem chtěli dostat. Museli si pamatovat dva názvy- jak blogu tak i odkazu. Každopádně teď vidím, že tohle je komplikovanější a žádný odkazy na jiných stránkách ani na mých nefungují. :/ Takže musím všechno předělávat. :/ :D

      Vymazat
  2. Ja som o takomto tipe recenzie ešte asi ani nepočula:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každičký komentář!