22. listopadu 2013

Hunger games: Vražedná pomsta (film)

Hunger gamesVšichni jsme straaašně dlouho čekali na tu chvíli, kdy si konečně sedneme v kině do úžasně pohodlných sedaček a v ruce popcorn s velkou kolou. 

*----------* perfecto Já se dočkala včera a dneska píšu článek s pár zážitky. Za prvé mě rozhodně překvapila kvalita a svižnost filmu. Za druhé mi při několika scénách bilo srdce jako o život a šíleně jsem se kousala do rtu, protože některé záběry byly tak kruté a napínavé že...!! Za třetí bylo obsazení úžasně vybráno. Například Johanna byla absolutně skvělá a Finnick, do toho se snad zamiloval každý. Za čtvrté byly záběry naprosto perfektní a originální.  Za páté jsem se trochu pousmála, když jsem si znovu všimla, jak jsou všichni, na  rozdíl od knížky, úplně fit. V knížce mají polámané nohy, ruce a ve filmu jsou úplně v pořádku. Musím ale říct, že ty puchýře ze zabijácké mlhy byly dost nechutné a působily opravdově... :D Celkově aréna byla velmi působivá.

Jednoduše je to skvělý film a pokud vás nezaujal první díl, tak tenhle vám možná způsobí infarkt. Budete křičet, brečet a hlavně přemýšlet a uculovat se nad líbajícími se scénami. :) 

Vražednou pomstu jednoduše musíte vidět!!

8 komentářů:

  1. Už sa teším, kedy si to pozriem :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já ji viděla na půlnoční premiéře - bylo to masivní a super fajn! S tvými názory naprosto souhlasím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja už na to idem zajtra večer. Som veľmi zvedavá :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem asi fakt divná, ale Finnick mě vážně tolik nebral :D Ale myslím, že obsazení zvládly skvěle! A souhlasím bylo to o mnoho lepší než jednička. A fakt to stojí za to na to jít :)

    OdpovědětVymazat
  5. Už se moc těším až to uvidím! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ďakujem!! Konečne niekto ďalší, kto zbožňuje Finnicka! Myslím, že ho Sam zahral skvele a vkuse som sa usmievala, teda len keď kričal od bolesti tak som trpela 8(
    Johanna bola úplne super, už som aj zabudla, že bola v knihe 8D ale vo filme veľký dojem urobila 8) Skvelé niečo 8)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, moc prosím neber to jako reklamu. Film jsem viděla v sobotu a moc se mi líbil, tak jsem se rozhodla udělat projekt Hunger games! Můžeš se zapojit a něo i vyhrát.:) http://jantarova-zeme-ruiscoll.blog.cz/1311/hlidej-si-sve-nepratele-info

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každičký komentář!