5. května 2013

Knížku dostane ten, kdo byl nejhodnější aneb vyhlášení soutěže



Ahojky!

  Měsíc je za námi. Víte, co to znamená? Ano, přesně tak. Vyhlášení soutěže o temné knížky ze série Říše temnot!! :) 

  Zapojilo se Vás opravdu hodně- 50!! Uff, že to už něco na tento blog je! :D Nicméně, vyhrát mohli jenom dva. Jeden vítěz byl vylosován pomocí random.org, takže jste měli největší šanci, když jste splnili všechny bonusové úkoly. Maximální počet byl 7. Druhého vítěze jsem vybrala na základě odpovědí v soutěži. 

  Někoho vybrat, to bylo hodně těžký. Vážně jsem se nemohla rozhodnout, protože většina z Vás se opravdu snažila co nejlépe odpovědět. 

Vítězové jsou

1) Hanka Pospíšilová, kterou vylosoval portál random.org


2) Suši, která byla v soutěži úplně poslední, ale hodně se rozepsala a řešila všechno možný. Moc ráda jsem si její odpovědi pročetla. :D Takže, Suši jsem vybrala já, jako druhou výherkyni.


A co Vaše odpovědi? :D
1) Co čteš takhle na jaře? Narazil/a jsi na nějakou skvělou knížku, nebo spíše naopak?
- Hodně oblíbené u Vás byly knížky: Jsem roztříštěná, Anna krví oděná, Dokonalý pár, Past, Hostitel a 50 odstínů šedi. Někteří jste měli, nebo pořád máte, nečtecí období. Také jste se v hojném počtu chystali na zkoušky. 

- Co z toho plyne? Že na jaře se čtení rozjíždí a trochu spí a v létě frčí v plném proudu. :D V tomto období je škola ničivá.

2Máš rád/a videa, která natáčejí knižní blogeři? Co si o tom celkově myslíš?

- "Mne sa to väčšinou nechce pozerať :D", "Já tyhle videa mám opravdu hodně, hodně ráda.", nebo "Mám je docela ráda, ale dívám se jen na Davida a Rodaw. :)", "Já se na tyhle videa moc nedívám.", "Nevyhledávám je."


- Z toho plyne, že nejsme nějak zvlášť úžasný, co se týče videií. Každopádně se to rozjíždí a já říkám, že potřebujeme čas, aby byla tato videa oblíbenější, než jsou teď. :)


3Kolik knížek, co máš doma je od nakladatelství Fragment? Co si o tomto nakladatelství myslíš?
- V téhle otázce naprosto všechny převálcovala Suši! :D Má celkem 41 knih od Fragmentu, což je úžasné- musíš mít skvělou knihovnu! :D
- Celkově jste odpovídali kladně, ale podotýkali jste, že toto nakladatelství má spíše menší série a možná pro mladší čtenáře. Byli jste ale šťastní, že vždy dokončili Vaše oblíbené série. 

- Z toho plyne, že Fragment má na našich poličkách své místo. Je to kvalitní nakladatelství a je spolehlivé (pokud víte, jak to myslím :D).  

Moc děkuji všem, kdo si zasoutěžili a doufám, že se zúčastníte i příště!! Vaše odpovědi byly úžasné! Tak, snad někdy u další soutěže!! :)

P.S. Pracuji na psaní emailů výherkyním! :)





7 komentářů:

  1. Jůůů. děkuju moc, když jde o nějaký povídání k otázkám, tak to nemám zábran 8D Už se těším na knížku ^^ Skvělá soutěž, hezký otázky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A anoo, mám 41 knížek, počítala jsem to 3x :D taky mám spousty knih rozpůjčovaný u kamarádů, tak třeba je to i víc, ale i tak je to monstrózní číslo :DDD Dost mě to zaskočilo, když jsem to počítala posledně, bylo jich cca 22 :D

      Vymazat
  2. Moc děkuji! Mám hroznou radost! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každičký komentář!