6. ledna 2014

Dva stříbrné růčky | Jak šel čas

UntitledAhoj
já jsem JuliaR. Proč? Protože jsem strašně neoriginální a Júlia je mé jméno a R začátek příjmení. Právě jsi zabrouzdal nebo zabrouzdala do mého impéria, které stráží mocné kouzlo... ničeho. Prostě jsi tady a čteš, co jsem někdy v minulosti napsala. A že to byla sakra zajímavá doba.


dgf | via TumblrJiž před dvěma lety jsem založila tuto stránku. tehdy ještě úplně oranžovou s alejovým pozadím. Fakt senza. Přišlo mi to strašně hezký, ale teď jsem ráda, že jsem ten vzhled trochu poupravila. No dobře, prošel si radikálními změnami a ještě si jimi párkrát projde. 3:)

quotes | TumblrPamatuji si prvního čtenáře, kterého jsem měla. Byla jsem to. :P Ale ne, mým opravdovým úplně prvním zaregistrovaným člověkem v pravidelných čtenářích byla Abyss. V ten den jsem měla neuvěřitelnou radost. Haha. Vůbec jsem netušila, že existuje něco jako knižní komunita blogerů. 

Ze začátku to byla malá čísla zobrazení a byla jsem štěstím na měsíci, když jsem viděla komentář od své kamarádky pod recenzí.

Po změně vzhledu a zapojení do komunity sem ale začalo chodit o mnohem více lidí. Objevila jsem spoustu krásných a inspiračních blogů. Jste to, co čtete se najednou úplně rozrostlo a já jsem měla obrovskou chuť psát a zlepšovat všechno a všude. 

:)Minulý rok ale přišla chvíle, kdy jsem chtěla se vším praštit. Příběhy totiž nekončí jen úžasně a krásně. Neměla jsem chuť sem vůbec chodit. Na druhou stranu mi bylo líto, že nic nepíšu. Na první stranu jsem si ale začala říkat, že to je stejně jedno, že to tady stejně nikdo nečte apod. A tak jsem dohromady cca 4 měsíce nečetla, nepsala a nic tady nedělala. Samozřejmě je to dohromady ještě víc než 4 měsíce. :/ Někdy se děsím toho, jak málo článků publikuji za měsíc. Ale nutit se do psaní jsem nikdy nechtěla.

FREE HUGS | via TumblrFaktem je, že teď jsem najednou znovu objevila novou žílu své energie. (Hah, to znělo, jako bych byla v nějakých středních letech :D) A v mým novoročním předsevzetí bylo, že se začnu více věnovat něčemu, co mě vážně těší a prakticky mě naplňuje dobrou náladou a je to část mého života- knížky a psaní o nich. :) A ne jen tak věnovat, ale opravdu s chutí se pustit do nových zážitků! :D


Pictures | via Facebook
Pokud jste jste přečetli celý článek nebo jenom část z něho- jsem nesmírně ráda, že jste sem vůbec zavítali ať už vás do toho donutilo cokoli. :D Jsem strašně moc nadšená a šťastná za komentáře a všecičko! Myslím, že jsme úžasná komunita! :)

°°°
A abych nezapomněla...
Untitled

Jste to, co čtete slaví dneska dva krásné roky a v průběhu týdne se tady objeví tradiční soutěž o knížky! 


Mějte se krásně a úsměv na tváři!! :)



P.S. Jen by mě zajímalo kdy a za jakých podmínek jste objevili můj blog? :D






°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

8 komentářů:

  1. Aww, Ahoj Juli. Hned po přečtení tohohle krásnýho článku jsem začala hledat svůj komentář:D (Stupidněji jsem to okomentovat nemohla, co?:D)
    No.. dalo mi docela práci to najít, musela jsem se prodírat tolika články - chci tím říct, že jsi urazila obrovskou cestu. Psala jsi články, zapojovala se do soutěží, pořádala soutěže, našla si sponzory, natáčela videa.. pro svůj blog jsi toho udělala hodně, hodně vzkvetl a rozvinul se a jsem strašně ráda, že jsi se rozhodla ve své práci, ve svém koníčku pokračovat:)
    Hodně štěstí do budoucna!
    Ly xx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co k tomu mám říct Ly? :D Moc moc díky za to, že trávíš čas hledáním svých komentářů. Dělám si naturlich srandu. :P Ty jsi mě vždycky hodně podporovala a pomohla, když jsem potřebovala. Bez tebe by to tady nebylo tak zelené, co se týče pozadí. A by the way- vždycky si u mě můžeš půjčit knížku! :) A moc díky! :)

      Vymazat
  2. Všechno nejlepší! Jsem ráda, že ses zase vrátila. Tvoje články čtu moc ráda. Tvůj blog jsem objevila, když jsem brouzdala na netu. A jsem za to ráda! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeej, děkuji! Vážně? No já se divím, že to vůbec někdo čte. Ale takováhle slova mě vždycky strašně moc potěší!! :)) Jsem hrozně moc ráda, že se ti tady líbí! :)

      Vymazat
  3. Ahoj Juli, na tvj blog chodím szrašně ráda a určitě patří mezi moje "TOP", protože máš skvělej styl psaní! Narazila jsem na něj... hm.... myslím, že to bylo protože si někde jinde na nějakém mně teď už neznámém blogu něco komentovala a já klikla na tvoje jméno a hop už jsem byla na tvým bloggeru. :D Tak jsem to tu objevila a zamilovala si to tady. Bylo mi vážně líto, že už nic nepřidáváš, ale teď už jsi zpátky, ne? Tak jedeme dáál do blogovacího roku 2014. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tvůj komentář mě vážně moc potěšil! :D Myslím, že je to vzájemné- taky mám tvůj blog moc ráda! (Jeden z mých nej) Takže jsme si kápli do oka... Počkat, cože? :D Každopádně jsem velice ráda, že se ti tady líbí a strašně moc ti děkuji! :))

      Vymazat
  4. Gratuluji ti k těm dvoum rokům :). Máš krásný blog a povedené recenze. Bylo mi vážně líto, když jsi poslední dobou nic nepřidávala... také ta pauza okolo června 2013 mě mrzela... Vím, moc často to tu nekomentuju (i když tvůj blog by si jistě zasloužil komentářů o moc víc), ale mám to tu ráda. Doufám, že se to tu zase brzy rozjede!

    Přeji hodně štěstí, zdraví a úspěchů do budoucna a do nového roku.
    Karolína K. 44

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! Tobě taky přeji hlavně hodně dobrých knížek a krásných okamžiků! :))

      Vymazat

Děkuji za každičký komentář!