28. října 2013

Knižní chvilky |Padá listí padá|

A máme tady další článek pod názvem Knižní chvilky, které už taky nějakou tu dobu nebyly. Haha, já vím, že za to můžu.. ale... když já... No nic. 

Určitě byste měli vědět, že toto nepravidelné meme pořádá TerezZ. Navštivte její blog. Je super. :)


Taakže je podzim. Novinka, viď? Ehm... Všude jsou listy a startuje pěkná zima. Pro změnu ale začíná být čím dál častěji takové to čtecí počasí, kdy venku prší a mně se chce jen zůstat doma, pít horkou čokoládu, poslouchat Gogovi kecy ve videích (Nevíte, kdo je Gogo? Díky bohu.:P), které mi obvykle hodně zlepšují náladu, a samozřejmě čtení nějaké super mega bombastické knihy. :3
Řekněme si ale na rovinu- je krásné když svítící slunce provrtává svými paprsky červené, oranžové a žluté listy, které čekají až upadnou do na zem do zapomnění. 

Na fotce můžeme vidět mě, jak sedím na naší verandě... ale to je nepodstatné. Důležité jsou tři knížky, které zrovna čtu. 


Jednou z nich je Before i die, kterou jsem si koupila o prázdninách, když jsem byla v Brightonu v UK. Upřímně jsem nevěděla jakou knížku si koupit a tak jsem dala na Erný, která tuhle vychvalovala na hory doly. Knížka na mě dýchá takovým opravdovým životem a pořád ve mě probouzí reálné pocity, které vyvolává příběh hlavní hrdinky. 


Další knížkou je Mezi nebem a zemí: Zamilované duše. Vážně, proč to má název série a pak ještě název té knížky, když si všichni stejně radši pamatují jen název série?! :D Nedávno jsem úspěšně dočetla první díl a řeknu Vám, že to bylo fajn a docela mě překvapilo, že kniha byla až tak dobrá. Recenzi můžete najít zde.

Třetí kniha je tajná. Jsem totiž zvědavá jestli uhodnete, co je zač. Určitě ji znáte a byli jste třeba nedávno v kině. :P K ní řeknu jen tolik, že je to první kniha za těchto 6 měsíců, u které si nepočítám stránky a jen dychtivě čtu a čtu. To samé bylo i u prvního dílu, který má zelenou obálku. Oba dva díly mám ve slovenským vydání, protože se mi strašně moc líbí ty obálky a číst po slovensky mi nedělá problém. :D

Doufám, že se máte skvěle a užíváte si někde doma u krbu. Zrovna začali podzimní prázdniny a já mám spoustu práce do školy- to jsem jen v devítce na gymplu (kvarta). Každopádně dýchám, směju se a plácám blbosti. Co děláte Vy? :)

9 komentářů:

  1. Ohoho, také mám ráda takové ty podzimní dny, kdy člověk nemusí nic dělat a pouze ležet a sedět s knihou na klíně. Ach, miluji takové ty dny! :3

    OdpovědětVymazat
  2. Kdybych doma někde našla tu horkou čokoládu, bylo by to úplně výborné. Teď si musím vystačit s heřmánkovým čajem.. Okay. :D :/
    Gogouš je parádní, jeho kecy nemají chybu :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čaje jsou ale taky bezva!! ♥ ale čokoláda, ta je úžas, souhlasím:)

      Vymazat
    2. Čaje jsou skvělý, ale když já jsem závislá na čokoládě! :D

      Vymazat
  3. Nádherně vyfocené ♥
    Opravdu se Ti to povedlo, originální a krásné!!
    Moc Ti to sluší, těším se na další Knižní chvilky :*))

    OdpovědětVymazat
  4. Teď se nevyjadřuji k tomuto článku, ale k blogu jako celkově. Nedávno jsem si také založila blog a ten tvůj byl pro mě velkou inspirací. Líbí se mi tvé recenze a tvé názory a držím ti palce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak takovéto komentáře a zprávy mě vždycky zahřejí u srdce! Jsem moc ráda, že se ti tady líbí, a že jsem tě inspirovala. :)

      Vymazat

Děkuji za každičký komentář!