28. září 2013

On my wishlist (19)

Toto sobotní (dneska pro mě nedělní :D) meme pořádá blog Book Chick City. Jeho cílem je napsat knihu, kterou byste si přáli pořídit.

°°°
kniha: Roztomilé malé lhářky



Na tuto sérii se nejspíš trochu pozapomnělo. Ale spíše to bude asi to, že jsem já na ni zapomněla.

Upřímně řečeno, na Roztomilých malých lhářkách mě nelákalo nic. To bylo ale před rokem. :D Já jsem totiž ten typ člověka, který bohužel posuzuje knížku nejdřív podle a obalu a pokud ho zaujme, tak se podívá dovnitř. Je to hrozné,protože tak jsem si třeba myslela, že třeba nějaká knížka bude hrozně nudná a o ničem, ale pak jsem ji po sto letech otevřela a byla super. 

Musím ale říct, že se v poslední době lepším. :D Každopádně k Roztomilým malým lhářkám jsem se dostala tak, že je četla moje kámoška. Říkala jsem si, že to bude nuda. Jenže asi před třemi dny jsem se začala dívat na seriál a doslova mě pohltil. 

No, dobře... zas až tak silný pohlcení to nebylo, ale říct, že mě nezajímají tajemství, která tato série skrývá, nemohu. 

Ráda bych si přečetla knížku. Třeba je ještě lepší, než seriál. Co na ni říkáte Vy? :)

6 komentářů:

  1. Knížku jsem četla a rozhodně ti můžu říct, že seriál je lepší :D Aspoň teda pro mě. Zatím jsem viděla všechny díly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Tak to se radši obrátím na starou dobrou knihovnu. :D Viděla jsi všechny díly? To je super! :D Já jsem zatím u 1.řady, 18. díl. Takže mám co dohánět. :D :)

      Vymazat
  2. Ja som si seriál úplne zamilovala asi pred rokom. Začala štvrtá séria a ja som z môjho poblúznenia dopadla celkom tvrdo na zadok, pretože už je to len umelo naťahované, absolútne NIČ tam nedáva zmysel, tak som si povedala, že svoj čas budem tráviť zmysluplnejšie a už som nevidela asi 10 dielov :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych si jí taky chtěla přečíst :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravííím, nominovala jsem tě ho jednoho tagu, takže se hezky zapoj! :)
    Mimochodem Lhářky četla kamarádka v aj a prý se jí moc líbily. :)
    http://my-beloved-books.blogspot.cz/2013/10/liebster-award-tag.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každičký komentář!