24. září 2013

10 days challenge |DAY 1|

Tuto "challenge" vymyslela Eloran Arroway, která vlastní moc krásný blog, takže se na něj určitě podívejte!
Dost o tom. Úkolem této "challenge" je psát 10 dní různé články na dané téma. Více informací najdete v odkaze. :)

Deset věcí, které byste v tuto chvíli chtěli říct deseti různým lidem



Tumblr1. Víš, já jsem nikdy nebyla dokonalá a vážně mě udivuje, že se mnou pořád trávíš čas a sdílíš lavici. Většině lidem bych nejspíš zničila náladu jen na potkání a mé věčné tlachy by je přestaly brzo zajímat, ale ty jsi jiná. Začínám mít ale pocit, že se měníš. Měníš se hodně rychle. Z malé holčičky, která byla očarovaná se stává někdo jiný, někdo, kým jsem si myslela, že jsi byla předtím, než jsem tě doopravdy poznala. 

;)2. Vážně si myslíš, že tímhle zlepšíš mé známky? To jako vážně? Spíš bych řekla, že mi akorát tak zničíš sny a to bys chtěl?!

3. Jsi kamarád, nebo jen kluk, který se s někým baví protože musí? Někdy jsi vážně fajn, ale to se najednou změní, když konkrétní lidi vkročí do místnosti. Začneš se chovat jako bych neexistovala. Je to dost deprimující, ať už to znamená cokoli.

Illustration vol. VII4. Prosím, prosím vrať se! Nemůžu to tady bez tebe vydržet! Byla jsi jeden kus naší party, jedna z těch, které jsem mohla říct cokoli. Teď se cítím, jako bych ztratila jednu část sebe. Jako bych ji odkryla a všichni můžou vidět, co v té části je. Nejhorší na tom je, že mám pocit, že nemůžu věřit nikomu. 

5. Jsi vždy tak pozitivní a mně přijdeš tak strašně super a to tě skoro vůbec neznám. Vážně bych si s tebou někdy chtěla promluvit. Třeba příště na knižním srazu? Můžem si promluvit o natáčení videí- mé celoživotní dilema. :D

Untitled6. Chci s tebou fotku! Ale neee, jen mi věnuj jeden, nebo dva pohledy tvých jiskřivých očí. Třeba v nich uvidíš něco tajemného a nového. P.S. Úplně tě žeru!

7. Promiň, že jsem ti nenapsala. To, že jsem se ti neozvala tak dlouhou dobu už změním. Ale ty se taky nějak nesnažíš se se mnou bavit. Každopádně, budeš vždycky moje malá kamarádka! :)

Alívio Imediato | via Tumblr8. Nechápu tě. Absolutně nechápu tvoji logiku a už vůbec nechápu to, že nevíš, jaké máš štěstí. Učitelé tě mají rádi, všichni kluci po tobě jednou a přitom nejsi nijak krásná. Ošklivá ale taky ne. Prostě a jednoduše se máš. Navíc máš úplně úžasného bráchu...:)

9. Myslíš, že by to mohlo někdy fungovat? Já totiž vážně nevím. Jsi tak jiný. 

10. Děkuji ti, děkuji ti za všechno. 

4 komentáře:

  1. Zajímavý TAG:))
    Možná se budu někdy opičit. ^^

    OdpovědětVymazat
  2. taky přemýšlím, že to zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Napsala jsem něco podobného, jen jsem nevěděla, jestli by to mohlo být zajímavé čtení i pro ostatní, naprosto cizí lidi. Teď už vidím, že ano.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každičký komentář!