8. července 2012

Potřeštěné letní kniho-dumání (2)

Chystáte se letos na dovolenou do zahraničí? A už víte, jaké knihy si s sebou přibalíte do kufru? Že se nikam nechystáte a budete bručet doma? Nevadí! Představte si, že se jen tak válíte na pláži, slyšíte šplouchání vlnek a v rukou držíte to, co máte nejradši - tedy knihu (na co jste mysleli?!). Sestavte seznam 5 knih, ze kterých byste díky dovolené vyklepávali písek a napište, proč jste si vybrali právě je.
Tento projekt provozuje VeEee.
           "Knihy, ze kterých se bude nejlépe vyklepávat písek."


1. Křídla
Aprillynne Pike
- Tato knížka je velice lehká a "pročistí" Vám mysl. Určitě se hodí na pláž, kde po tom hřejivém písku pobíhá spousta kluků, kteří se (možná) podobají těm krásným a dokonalým hrdinům. Co to takhle porovnat?

 2. Polibek pro Annu
Stephanie Perkins
- Ještě jsem tuto knížku nečetla, ale podle recenzí a obalu, soudím že by mohla být pěkně užitečná i o prázdninách. Zvláště, když budete vyklepávat ten francouzský písek.
 3. Pouští a pralesem
Henrych Sienkiewicz
- Ležím na pláži. Slunce palí. Otevřu knihu. A polije mě závan divočiny a Afrických tropických teplot.







4. Holčičí tajnosti
Cathy Hopkins
- Letní lásky. Tato kniha Vás zaručeně pobaví. Je krátká a jen tak na odpočinek. Neděje se nic zásadního. Prostě jen holka, která má nesčetně problémů kvůli klukům, kteří ji jaksi vnímají jen jako kámošku na stavění hradů z písku.

5. Letopisy Narnie- Kůň a jeho chlapec
C.S. Lewis
- Ještě pořád nenalézáte písek, který by jste mohli vyklepat? Z této knihy přímo čiší nadšení, když ji otevřete a nějaký ten písek vysypete...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každičký komentář!