1. května 2012

MALÉ SLADKÉ LŽI (2.kniha L.A. Candy )- LAUREN CONRAD

             Lži jsou tak sladké, ale ne vždy jako čokoláda...

   
Vydalo nakladatelství CooBoo v roce 2011.
Celkem 270 stran.


Původní anotace:
     Jane Robertsová byla docela obyčejná holka. Dokud se se svou nejlepší kamarádkou nepřestěhovaly do L.A. a nestaly se hvězdami reality show. Teď jsou v tom naprosto nejžhavějším centru Hollywoodu. Nakupování, večírky, nový byt, sexy kluci, všechno je náhle k dispozici. Jane se ale brzy přesvědčí, že sláva nemusí být tak sladká, jak se na první pohled zdálo....

         
          Po skandálu s Brandnem se Jane na chvíli odizolovala od svého okolí a odjela s Madison do Mexika. V časopisech se objevovaly různé pikantní fotografie s pomluvami a nadávkami na Jane jakožto "na hvězdu, která byla miláčkem Ameriky, ale poté co podvedla svého přítele sklamala všechny." Cítí se strašně a opravdu neví co má dělat.

         Ještěže má ale svou " nejlepší" kamarádku Madison, která se o ni stará a utišuje ji. Jde jí však jen o to, aby byla slavná, nejvíc publikována a natáčena. Jane jí stojí v cestě, protože je hlavní postavou reality show L.A. Candy. Nikdo netuší, že  Madison předložila (polonahé) fotky Jane a Brandena Veronice- hlavě toho nejvíc obávaného časopisu plného nejnovějších činů a drubů v Holywoodu.
          Nastávají ale další problémy. Scarlett vý, že za tím vším je Madison ale Jane ji nechce věřit, a tak vznikla hádka mezi dvěma nejlepšími kamarádkami. Do toho všeho se vetřou Janini bývalí kluci Jessie a Branden. Věřte nebo ne, ti dva se už opravdu nemají rádi. Jane neví, co ke kterému cítí a má v hlavě obrovský zmatek. Je zbrklá a nevěří těm pravým lidem.  

              Příběh je lehký, zábavný, plný lží a nelehkých situací, které musí zvládat Hollywoodské hvězdy. Je psán ze třetí osoby- což je zajímavé když si čtete třeba pocity hrdinů. 

Moje hodnocení: 8/10   

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každičký komentář!