3. února 2012

SLADKÁ POLÍBENÍ

Toto páteční meme pořádá Syki z knižního doupěte. Úkolem je vybrat jeden knižní moment kdy se někdo políbí. Může se jednat i o moment ve kterém k žádnému polibku nedojde, ale ve zduchu se vznáší to správné jiskřění a romantika.

UPOZORNĚNÍ: Vybraný úryvek může naspoilerovat děj!

KŘÍDLA- APRYLINNE PIKE

Kráčeli ruku v ruce kroutící se pěšinou, až došli na místo, kde už to Laurel poznávala. ,,Tady tě opustím, " řekl asi třicet metrů od kraje lesa. Laurel přikývla. ,, Vždyť to není navždycky," slíbila. ,, Já vím." Vytáhla tenký řetízek s prstýnkem, který dostala, když byla semenáček, a prohlížela si ho. Teď pro ni měl mnohem větší význam. ,, Budu na tebe myslet, jak jsem ti slíbila." ,, A já budu myslet na tebe, tak jak to dělám každý den snad odjakživa," zašeptal Tamani. ,, Na shledanou Laurel."

,, Počkej," zašeptala. Udělala krok směrem, kterým odešel, a její nohy se samy od sebe rozeběhly. ,, Ne!" vykřikla a odkláněla větve, aby mohla projít. Tamani, počkej!" Oběhla skupinu stromů a zoufale ho hledala. ,, Tamani, prosím!" Nohy ji nesly vpřed. Dívala se do všech stran, jestli někde nezahlédne mihnout se tmavozelenou košili. A pak tam stál napůl otočený k ní, s opatrným výrazem na obličeji. Nebyla schopna zastavit, dokonce ani nezpomalila. Doběhla k němu, chytila ho oběma rukama za košili na prsou, přitáhla ho k sobě a políbila. Polilo jí horko, přitahovala k sobě jeho tvář, chtěla ho mít co nejblíž....

Recenzi na tuto knížku najdete ZDE i s mým názorem ;)

2 komentáře:

  1. Ďakujem za komentár,knižnica nieje ešte celkom úplna,ešte sa doplňuje :D :)
    PS:Máš veľmi pekný blog :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc krát děkuju- knihovna by neměla být nikdy dost plná ;D

      Vymazat

Děkuji za každičký komentář!